St.Hippolyt Glyx-Mash, 15 кг
Адаптирано към нуждите на алергични и чувствителни към зърно коне
73.20 лв.
(4.88 лв. / кг, вкл. 20% ДДС.
Характеристики:
- Без зърно, глутен и меласа
- С пребиотични съставки
- Нисък гликемичен индекс
Арт.-№: NOF-13149, EAN: 4042215131496
Описание
Лакомства като ябълки, моркови и хляб може да изглеждат здравословни и питателни на пръв поглед, но дори тези храни често крият значителни количества захар и нишесте. Практичният Glyx-Mash от St.Hippolyt осигурява алтернатива с намалено съдържание на захар и нишесте, без зърно, глутен или меласа. Кашата, която е особено подходяща за чувствителни към зърно и алергични коне, съдържа богат състав от пребиотични съставки, подбрани билки и е комбинирана, наред с други неща, с раздробено ленено семе.
- пребиотичните съставки могат да допринесат за хармонизирането на чревната функция
- внимателно подбраните билки също могат да подпомогнат храносмилателните процеси
- Слузта в разграденото ленено семе може да образува защитен слой върху чувствителните лигавици в храносмилателния тракт
Glyx-Mash е специално разработен за употреба като обща храносмилателна подкрепа, в дните на престой, при смяна на козината, след висока производителност или по време на възстановяване.
Препоръка за хранене:
Смесете приблизително 70-250 g на 100 kg телесно тегло с приблизително 1,5 пъти количеството топла/гореща вода и оставете да се накисне за около 15 минути. Glyx Mash може да се приготви и със студена вода, като се увеличи времето за накисване до 30 минути.
Давайте Glyx-Mash 3-4 пъти седмично, при необходимост може да се предлага и ежедневно.
1 литър = приблизително 430 g
| Марки: | St.Hippolyt |
|---|---|
| Декларация за фуражи: | Допълнителна храна |
| Коне: | за възрастни коне , спортни коне, коне за отдих |
| Производител: | St. Hippolyt Mühle Ebert GmbH, Talstraße 27 + 41, 69234, Dielheim, Германия, www.st-hippolyt.de |
Състав
изсушена на топъл въздух тревна плява, фибри от цвекло, Бирена мая, плодови влакнини, Apfelsirup, Царевичен зародиш, фино обработена смес от маслодайни семена, Билки (2 % зелено цвекло, морков, студено пресована маслена смес, Calciumcarbonat, магнезиев оксид, оцет, Сол, Канела, слънчогледови венчелистчета, Джинджифил, цветове от метличина)
Съставки
аналитични компоненти
| Съставки | |
|---|---|
| суров протеин | 10,9 % |
| Сурови мазнини | 6 % |
| Сурови фибри | 17 % |
| Rohöle und -fette | 0 % |
| Rohasche | 9,2 % |
| сурови смилаеми протеини на кг | 80 g |
| смилаема енергия на кг | 12 mj |
| метаболизируема енергия на кг | 10,5 mj |
| нишесте | 4 % |
| Захар | 5,5 % |
| Calcium | 1,2 % |
| Phosphor | 0,5 % |
| магнезий | 0,5 % |
| Natrium | 0,4 % |
Хранително-физиологични добавки
| Съставки | на 1 кг |
|---|---|
| витамин А 3a672a | 7.000 IU |
| Vitamin D3 (3a671) | 700 IU |
| Vitamin E (3a700) | 55 mg |
| Vitamin B1 (3a821) | 10 mg |
| Витамин B2 3a825i | 8 mg |
| Vitamin B6 (3a831) | 8 mg |
| Vitamin B12 (Cyanocobalamin) | 18 µg |
| Biotin (3a880) | 200 µg |
| Calcium-D-Pantothenat (3a841) | 20 mg |
| Cholinchlorid (3a890) | 800 mg |
| Niacin (3a314) | 80 mg |
| фолиева киселина 3a316 | 2 mg |
| eisen als eisen-ii-sulfat-monohydrat (3b103) und eisen-ii-glycinchelat-hydrat (3b108) | 10 mg |
| zink als zinksulfat, monohydrat (3b605) und glycin-zinkchelat-hydrat (3b607) | 70 mg |
| mangan als mangan-ii-sulfat, monohydrat (3b503) und glycin-manganchelat-hydrat (3b506) | 35 mg |
| kupfer als kupfer-ii-sulfat-pentahydrat (3b405) und kupfer-ii-glycinchelat-hydrat (3b413) | 10 mg |
| Selen als Natriumselenit (3b801) | 0,3 mg |
| Jod als Calciumjodat, wasserfrei (3b202) | 0,7 mg |
технологични добавки
| Съставки | на 1 кг |
|---|---|
| Кизелгур (диатомит, пречистен) E551c | 9.000 mg |
Подходящ
Сходни продукти
Продуктови ревюта
рецензии на български за St.Hippolyt Glyx-Mash
16 клиентски рецензии на други езици
| 5 звезди | | 24 | (80%) |
|---|---|---|---|
| 4 звезди | | 6 | (20%) |
| 3 звезди | | 0 | (0%) |
| 2 звезди | | 0 | (0%) |
| 1 звезда | | 0 | (0%) |
30 оценки
Все още няма рецензии на български, но 16 рецензии на други езици.
- Все още няма отзиви.