SPEED herbal power MOBILITY

Natural-Power за повече радост от движението

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

Претоварване, увреждане на опорно-двигателния апарат, проблеми със ставите или остаряване: последствията са намалена подвижност и еластичност, а мобилността на вашия верен спътник е ограничена.

Билковата смес SPEED herbal power MOBILITY предлага оптимален състав за реактивиране на пъргавината и гъвкавостта на вашия кон - за повече забавление в движението.

Факти: Копривата, дори и да не обичате да я пипате, е истинско универсално средство, което се използва особено често за лечение на подагра и ревматизъм. Освен антибактериалното и противовъзпалително действие, копривата снабдява организма с микроелементи и минерали. Дяволският нокът първоначално идва от Южна Африка и дължи името си на плодовете си, които са снабдени с малки шипове. Смята се, че растението с неговите поразителни красиви цветове облекчава болката и противодейства на процесите на осификация. Куркумата е едно от джинджифиловите растения и отдавна е неразделна част от китайската и индийската медицина. Ярко жълтата куркума има особено положителен ефект при остеоартрит: съдържащите се в нея етерични масла и куркумин придават на лечебното растение неговите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Препоръка за хранене:
Добавете 1 супена лъжица на 100 kg телесно тегло към фуража дневно и хранете в продължение на 3-4 седмици, за да компенсирате дефицита, свързан с храненето. Забележка за допинг: съдържа билки, чиято употреба в конния спорт изисква време на изчакване. При хранене на спортни коне спазвайте период на изчакване от 4 дни (коприва 48 часа, дяволски нокът 4 дни, куркума 48 часа, лайка 48 часа).

Тип храна: хранителни добавки за коне

Продуктови ревюта

рецензии на български за SPEED herbal power MOBILITY

1 клиентска рецензия на друг езики

5,0 от 5 звезди
5 звезди
1 (100%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

1 оценка

Все още няма рецензии на български, но 1 рецензии на друг език.


Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Клиентите, които си купиха "herbal power MOBILITY" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder