Starhorse Индийски псилиум

Подпомага здравословната храносмилателна функция

40.00 лв.

(40.00 лв. / кг, вкл. 20% ДДС. - плюс доставка)

Съдържание: 1.000 г

Доставка до петък, 06. октомври, ако поръчате до понеделник до 09:30 часа.

Още 5 броя на склад

Безплатна доставка до България над 169.00 лв.
Повече информация за изпращането и доставката

Характеристики:

  • Подкрепа за червата
  • Силно набъбващи люспи
  • Високо съдържание на слуз

Арт.-№: STH-005611, Съдържание: 1.000 г, EAN: 9120098600782

Описание

Всеки път, когато излизат на паша, но и през слама и сено, конете постоянно поглъщат пясък и пръст при хранене. Малки количества се отделят естествено от червата без допълнителни проблеми. По-големите количества обаче натоварват много червата и могат да доведат до диария, запек и дори тежки колики.

Силно набъбващите люспи на псилиума имат особено високо съдържание на слуз, която абсорбира пясък, почва, токсини и бактерии в червата и след това, свързани в изпражненията на коня, ги транспортира безопасно. Псилиумът поддържа здравословната функция на червата.

БЕЛЕЖКА ЗА КАЧЕСТВОТО:
Качеството на семената псилиум зависи много от съответната зона на отглеждане. Индия има най-добрите условия за отглеждане в света. Starhorse® псилиум идва 100% от индийски култивирани райони и по този начин предлага най-високо качество.

АНТИДОПИНГОВА ГАРАНЦИЯ:
Тъй като нашите продукти се използват в международния спорт от най-висок клас от години, наш основен приоритет е да гарантираме на нашите клиенти 100% качество на продуктите без допинг.

Препоръка за хранене:
Не е препоръчително да се храни непрекъснато с псилиум, тъй като в противен случай това би загубило ефекта си.

СЪВЕТ :
Starhorse® псилиум може да се използва и за осигуряване на хранителна подкрепа при диария и фекална вода, тъй като люспите могат да абсорбират много течност поради силното си подуване.

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ:
Обикновено не е лесно за собственика на кон да определи дали чревният тракт на коня му е натоварен с прекомерни количества пясък и пръст. Ветеринарът д-р. Фаулщих от конната клиника Бранденбург препоръчва прост, но много ефективен самотест.
Съберете 6 пресни конски изпражнения на купчина и разбъркайте/разтворете в половин литър вода, докато изпражненията се разтворят напълно във водата. След това изчакайте малко пясъкът да се утаи на дъното. Излейте внимателно водата. В никакъв случай резултатът от теста не трябва да показва повече от количество на нормална супена лъжица пясък.

Тип храна: хранителни добавки за коне
Състав
  • 100% Люспи от псилиум (смлени)
Съставки
Съставки
Сурови фибри3,1 %
Starhorse

Въпроси и отговори относно Starhorse Индийски псилиум

Получавайте специфични отговори от клиенти, които са закупили този продукт

Продуктови ревюта

рецензии на български за Starhorse Индийски псилиум

Сходни продукти: