Starhorse Amino Muscle Liquid

За коне, пълни със сила!

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

STARHORSE® Amino Muscle Liquid е така нареченият турбокомпресор за бързото и целенасочено натрупване на мускулни клетки. Благодарение на специфичния си и оптимален състав, STARHORSE® Amino Muscle Liquid може да се абсорбира от организма на коня скоро след хранене и следователно представлява ценна основа за оптимален мускулен растеж. Освен това, STARHORSE® Amino Muscle Liquid подпомага спортните коне във фази на регенерация, повишава либидото и производството на сперма при жребци и насърчава качеството и количеството на коластрата (първото мляко) при кобилите. STARHORSE® Amino Muscle Liquid също има плодов вкус и следователно е добре приет от всички коне.

Забележка за качеството:
STARHORSE® Amino Muscle Liquid не само има, както при другите добри аминокиселинни продукти, пълен и перфектно координиран аминокиселинен профил, но също така съдържа всички свободни аминокиселини (BCAA`S виж анализа), за които е доказано, че са особено важни за бързо изграждане на мускули при конете.
Аминокиселините, обработени в STARHORSE® Amino Muscle Liquid, произхождат от млякото и е 100% гарантирано, че не идват от протеин от колаген (отпадъци от говеждо месо).

Антидопинг гаранция:
Тъй като нашите продукти се използват в най-висок клас конен спорт от години, наш основен приоритет е да гарантираме на нашите клиенти 100% качество на продуктите без допинг.

Препоръка за хранене:
За изграждане на мускули, както и за кобили и жребци:
1x дневно около 30 мл

Тип храна: хранителни добавки за коне
Starhorse

Продуктови ревюта

рецензии на български за Starhorse Amino Muscle Liquid

1 клиентска рецензия на друг езики

5,0 от 5 звезди
5 звезди
1 (100%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

1 оценка

Все още няма рецензии на български, но 1 рецензии на друг език.


Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Клиентите, които си купиха "Amino Muscle Liquid" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder