St.Hippolyt Gold Medal

Поддържа мускулите по време на висока производителност

163.99 лв.

(16.40 лв. / кг, вкл. 20% ДДС. - плюс доставка)

Съдържание: 10 кг

Доставка до понеделник, 03. април, ако поръчате до вторник до 09:15 часа.

Още 2 броя на склад

За този продукт се налага специален транспорт. Поради това се начисляват допълнително 19.85 лв..

Допълнителни транспортни разходи за този продукт при доставка в България: 19.85 лв..
Информация за доставка и връщане

Характеристики:

 • Подпомага естественото изграждане на мускули
 • Доказано за спортни и изложбени коне
 • Без допинг

Арт.-№: ASS-20HC-14510, Съдържание: 10 кг, EAN: 4042215145103

Описание

Силните, добре дефинирани мускули са белег за сила, бързина и красота на коня. Силните, издръжливи мускули са също в основата на доброто представяне в конния спорт и за приятното усещане от езда през свободното време. Насоченото снабдяване с хранителни вещества може да подпомогне здравословното образуване на мускули.

Изграждането на мускули се нуждае от хранителни вещества
Всеки кон може да развие добре тренирани и мощни мускули въз основа на индивидуалната си наследствена предразположеност. За тази цел конят трябва да бъде снабден с достатъчно вещества, образуващи и функционални хранителни вещества в допълнение към целенасочени, добре дозирани тренировки.

Протеини, амино и мастни киселини
За образуването на мускулна субстанция е необходим преди всичко висококачествен протеин. С други думи, различните аминокиселини като градивни елементи на протеина трябва да присъстват в пропорция, която е благоприятна за изграждане на мускули. Протеинът на обичайните фуражни растения като сено и зърно не е оптимален за това.

Следователно фуражният концентрат за изграждане на мускули трябва да съдържа допълнителни допълнителни източници на протеин и аминокиселини за подобряване на общия протеин. Със специално приготвена бирена мая, водорасли спирулина, екстракт от малцова мая, получен чрез ферментация, морски водорасли и добавен L-лизин, Gold Medal съдържа такива изграждащи мускулни вещества с висока бионаличност. В допълнение към протеиновите градивни елементи, мастните вещества от житните зародиши и маслодайните семена също допринасят за естествената структура на участващите хормони. Гъвкавостта на мускулите също се възползва от есенциалните мастни киселини от студено пресованото ленено масло.

Хранителни вещества за метаболизма
За да се съберат правилно градивните елементи за изграждане на мускули, метаболизмът трябва да разполага с необходимите инструменти. Това са специално подходящи ензими, с помощта на които мускулните фибрили се изграждат, омрежват и свързват със стабилизиращи съединителнотъканни влакна. Способността на ензимите да работят зависи основно от функционалните хранителни вещества. Те включват витамините от В комплекса и микроелементи като цинк, манган, мед и силиций, които Gold Medal съдържа в балансирани пропорции. За да се оптимизира функцията, микроелементите се съдържат главно като органично свързани комплекси. Естествените метаболитни процеси на черния дроб като централен метаболитен орган се подпомагат допълнително от активните съставки на бял трън, куркума и бирена мая.

Изграждането на мускули се нуждае от мускулна защита
Метаболизмът протича с пълна скорост по време на тренировка и по време на спортни дейности. Това означава, че неизбежно се образуват кислородни радикали, които атакуват мускулната тъкан и могат частично да я разрушат отново. За да се защити тъканта, такива радикални вещества се неутрализират от специални ендогенни ензимни системи. Те от своя страна зависят от наличието на микроелементи като цинк, мед, манган и селен. В допълнение към тези микроелементи, Gold Medal осигурява на коня допълнителни ценни съставки като водорасли, билки, бирена мая, моркови и натурален витамин Е.

Като цяло Златен медал е ефективна комбинация от физиологично взаимодействащи строителни, функционални и защитни хранителни вещества за развитието на напълно развити, мощни мускули.

Препоръка за хранене:
приблизително 40 g на 100 kg телесно тегло и ден за натрупване. Приблизително 20 g на 100 kg телесно тегло са достатъчни за последващо хранене. Този концентрат HorseCare трябва да се предлага смесен с ежедневната концентрирана храна. Хранете придирчивите коне с малко количество храна.

Тип храна: хранителни добавки за коне
Състав
 • 75% зърнени зародиши
 • 7% Бирена мая
 • 7% Спирулина
 • 5% Билки
 • Подправка с малцови дрожди
 • Моркови
 • ябълков сироп
 • счупени ленени семена
 • зелено цвекло
 • брашно от морски водорасли
 • студено пресована маслена смес
 • Сол
 • пшенични трици
 • Чесън
Съставки
Съставки на кг
Суров протеин17 %
Сурови фибри20 %
Сурови мазнини15 %
Сурова пепел14 %
смилаеми сурови протеини144 г
смилаема енергия15 мг
Калций4,5 %
фосфор1,5 %
магнезий0,1 %
Натрий0,4 %
Лизин1,3 %

Хранителни добавки на kg

Съставки
Витамин Е2.000 мг
Витамин В160 мг
Витамин В270 мг
Витамин В640 мг
Витамин В12160 µg
Биотин1.200 µg
Никотинова киселина240 мг
Фолиева киселина20 мг
панотенова киселина100 мг
Холин хлорид500 мг

Микроелементи на kg

Съставки
Цинк270 мг
манган275 мг
мед45 мг
Селен0,7 мг

Технологична добавки

Съставки
Киселгур
St.Hippolyt

Въпроси и отговори относно St.Hippolyt Gold Medal

Получавайте специфични отговори от клиенти, които са закупили този продукт

Продуктови ревюта

рецензии на български за St.Hippolyt Gold Medal

3 клиентски рецензии на други езици

4,8 от 5 звезди
5 звезди
3 (75%)
4 звезди
1 (25%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

4 оценки

Все още няма рецензии на български, но 3 рецензии на други езици.


Сходни продукти:

  Клиентите, които си купиха "Gold Medal" , също така купуват: