uvex Каска за езда "perfexxion II. black mat"

Сигурност в perfexxion!

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

perfexxion II е съвършената комбинация от спортен характер, климатичен контрол и безопасност. Разработчиците и дизайнерите на uvex са вложили цялото си ноу-хау в по-нататъшното развитие на тази каска за езда: една от иновациите, свързани с безопасността, е външната обвивка, удължена в задната част на главата. Удължаването й над врата осигурява максимална безопасност - също и за задната част на главата на ездача.

Изрезът за конската опашка осигурява удобно прилягане. Именно тук иновациите стават видими: благодарение на новата, по-тънка форма на каската, perfexxion II е още по-лека от предшественика си и ергономично перфектно адаптирана към изискванията на спортна езда. Тази каска за езда предлага такава лека и цялостна защита, както никога досега.

Новата вентилация uvex pentagon dynamic съчетава ориентиран към бъдещето дизайн с оптимално регулиране на климата. Чрез разширяване на съществуващите въздушни канали и добавяне на допълнителен въздушен канал в комбинация с новата структура на пчелна пита въздушният обмен е значително подобрен в сравнение с предишните системи. Комфортът при носене е допълнително подпомогнат от вътрешния дизайн: Перящи те се подложки, изработени от мек на допир материал и мемори пяна, както и регулирането на размера 3D-IAS гарантират оптимално прилягане към всяка глава по всяко време. Новият perfexxion II почти кара ездача да забрави, че носи каска.

Технологиите

За добро усещане [IAS 3D]
Всяка глава има своя индивидуална форма и ако една каска трябва да пасне идеално, тя трябва да може да се регулира не само по ширина, но и по височина. За миг каската може да се регулира спрямо главата с точност до милиметър.

Приляга с едно натискане [monomatic]
Комфортното затваряне на uvex Monomatic може да се отваря и затваря само с една ръка с натискането на едно копче. Така каишката на брадичката винаги приляга перфектно.

Лесно & практично [FAS]
Каишката Fast-Adapting-Ssystem-G може лесно и непрекъснато да се регулира точно според формата на главата ви. По този начин каската стои стабилно на главата във всички ситуации, а коланът е винаги в оптимална позиция.

За максимална безопасност и максимален комфорт при носене [hardshell technology]
Каската се състои от шприцована външна обвивка и вътрешна обвивка от EPS. Изключително ефективна комбинация за безопасност: устойчива на удари отвън, абсорбираща ударите и изолираща отвътре.

uvex
Таблица с размери - каски за езда Uvex
Регулиране на каска uvex

рецензии на български за uvex Каска за езда "perfexxion II. black mat"

Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Клиентите, които си купиха "Каска за езда "perfexxion II. black mat"" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder