uvex Детска каска за езда "onyxx"

Най-високо ниво на сигурност за малки ездачи

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

Младежката каска за езда uvex onyxx: Нови стандарти за безопасност и стилна визия! Подобно на всички каски за езда на uvex, тази каска също е "Произведена в Германия" и, разбира се, тази младежка каска за езда също отговаря на всички съответни стандарти за безопасност.

Младежката каска за езда uvex onyxx впечатлява с ниското си тегло, изключително добрата си вентилация - а освен това е максимално удобна благодарение на регулиращата климата вътрешна част. Системата за бързо адаптиране (FAS) гарантира, че каската може да се регулира гъвкаво и лесно във всякакви ситуации!

ТЕХНОЛОГИИ

За добро усещане [IAS 3D]
Всяка глава има своя индивидуална форма и ако една каска трябва да пасне идеално, тя трябва да може да се регулира не само по ширина, но и по височина. Каската лесно може да се регулира спрямо главата с точност до милиметър.

Приляга с едно натискане на копчето [monomatic]
Многостъпална и анатомично оформена: Комфортното затваряне на uvex Monomatic може да се отваря и затваря само с една ръка с натискането на едно копче. Така лентата за брадичката винаги приляга перфектно.

Симпло и практично [FAS]
Каишката на системата Fast-Adapting-System може лесно и постепенно да се регулира точно според формата на главата. По този начин каската стои стабилно на главата във всички ситуации, а каишката е винаги в оптимална позиция.

Лека и стабилна [inmould technology]
EPS се нанася директно в устойчивата на удари поликарбонатна черупка. За конструкция на каската, която е колкото лека, толкова и много стабилна.

Подходящо за:: деца
uvex
Регулиране на каска uvex

рецензии на български за uvex Детска каска за езда "onyxx"

Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Клиентите, които си купиха "Детска каска за езда "onyxx"" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder