Зимните бричове - преглед на два модела

Зимните бричове - преглед на два модела

Въпреки че температурите продължават да падат и навън става наистина неприятно, четириногите ни приятели се нуждаят от достатъчно движение. За да направите зимните ездачески сесии малко по-приятни, е препоръчително предварително да подготвите добра екипировка. Централният елемент на облеклото за езда - бричовете, разбира се! Бихме искали да ви представим два Softshell брича на марката BUSSE!

TINDRA

  • MINUS ZWEI GRAD CELSIUS.
  • 100% DYNAMIK.

Какво ви хрумва, когато си помислите за термобричове? Панталони за сняг с хлъзгава изкуствена кожа? Толкова дебело подплатени, че едва можете да ходите в тях, камо ли да яздите? Това трябва да се промени!

Обикновено ни е достатъчно топло, когато работим в конюшнята или яздим на закрито. Но когато излезем навън за езда, бедрата ни се превръщат в ледени кубчета. Какво ще кажете за чифт бричове, които можете да обуете бързо и които не изглеждат прекалено обемисти? Такива, които ви осигуряват добро сцепление със седлото и ви позволяват да се движите свободно? Това е, което екипът на BUSSE помисли и направи. Резултатът - TINDRA SOFTSHELL!

TINDRA е лесен за навличане върху обикновените ви бричове. Дори не е нужно да сваляте ботушите си за езда. Слизате за кратко, обличате панталоните си, качвате се - и тръгвате! Разбира се, TINDRA е чудесен и за нормална езда. Софтшел материалът е еластичен и гъвкав, както и ветро- и водоотблъскващ. Благодарение на силиконовата облицовка за захващане имате перфектна опора в седлото. Практично, ако конете са студени през зимата!

Ще можете да яздите през зимата, без бедрата ви да замръзват.

Просто ги навлечете върху обикновените бричове

Насладете се на пълна свобода на движенията

Прилягат като втора кожа

Най-доброто изживяване при езда

SOFTSHELL PERFORMANCE

За тези, които предпочитат да се съобразяват с класическите бричове от софтшел, SOFTSHELL PERFORMANCE определено е идеалният избор.

Уютният полар отвътре осигурява приятна топлина, докато външният материал предпазва от външните атмосферни влияния. С този модел можете също така да се качите безгрижно на седлото. Той именно е оборудван и с неплъзгаща се силиконова подплата за захващане.

Когато става въпрос за дизайн, BUSSE акцентира върху елегантността и спортния дух при модела SOFTSHELL PERFORMANCE. Той дори създава визуално впечатление за дълъг крак. Акцент е умело скритият и перфектно позициониран джоб за смартфон в областта на задните части.

Супер захващане благодарение на силиконовата облицовка

Изглежда като по-дълъг крак

Оптимално разположен джоб за мобилен телефон

Заключение

Независимо дали предпочитате иновативния и гъвкав вариант TINDRA или класическия SOFTSHELL PERFORMANCE, едно е ясно - топлите зимни панталони за езда са абсолютно задължителни за студения сезон!

Забавлявайте се при зимните си тренировки!