Starhorse Carnitin Horseperformer

За интензивни тренировки или по време на турнири

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

Активната съставка L-карнитин е жизненоважно вещество, подобно на витамин-аминокиселини, което има много важна ключова позиция при освобождаването на енергия или изгарянето на въглехидрати и мастни киселини в организма на коня. L-карнитинът транспортира дълговерижните мастни киселини в мускулните клетки, които зависят от това гориво за оптимална работа. L-карнитинът се среща в малки количества във всички мускулни клетки на коня и се използва там в по-голяма или по-малка степен в зависимост от обема на работа (тренировка/състезание).

Поради интензивни тренировки или по време на турнира, мускулите обикновено не могат да бъдат снабдени с достатъчно L-карнитин. Резултатът е постоянна липса на карнитин, което означава, че организмът на коня губи способността си да изгаря мастните резерви. STARHORSE® Carnitin Horseperformer прекъсва този цикъл, като непрекъснато доставя на мускулите достатъчно L-карнитин. Способността за изгаряне на мазнини и ефективността на мускулите се запазват и дори се насърчават. STARHORSE® Carnitin Horseperformer защитава енергийните запаси на тялото на коня и по този начин подпомага регенерацията след тежки тренировки или турнири.

STARHORSE® Carnitin Horseperformer може да допринесе за намаляване на съдържанието на млечна киселина в мускулите благодарение на отлично балансирания си състав.

Забележка за качеството:
В STARHORSE® Carnitin Horseperformer се използва само чист карнитин. Суровините с по-ниско качество като карнитин тартарат трудно или изобщо не могат да бъдат усвоени от организма на коня и следователно е гарантирано, че не се използват в STARHORSE® Carnitine Horseperformer.

Антидопинг гаранция:
Тъй като нашите продукти се използват в най-висок клас конен спорт от години, наш основен приоритет е да гарантираме на нашите клиенти 100% качество на продуктите без допинг.

Препоръка за хранене* (кон с приблизително 600 кг телесно тегло):

 • Коне в тренировка: 1 доза (приблизително 30 ml) дневно около 30 минути преди всяка тренировка
 • По време на турнири: 1 доза (прибл. 30 мл) около 30 минути преди всяко състезание
 • Малки коне и жребчета: 50% от горното количество

* освен ако ветеринарният лекар не препоръча друго

Съвет: STARHORSE® Carnitin Horseperformer следва да се дава при тренировки за изграждане за период от най-малко 2 месеца

Тип храна: хранителни добавки за коне
Starhorse

рецензии на български за Starhorse Carnitin Horseperformer

Сходни продукти:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Клиентите, които си купиха "Carnitin Horseperformer" , също така купуват:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder