St.Hippolyt BrandonPlus Medigest

Отлично при воднисти изпражнения

80.20 лв.

(26.73 лв. / кг, вкл. 20% ДДС. - плюс доставка)

Съдържание: 3 кг

Доставка до петък, 14. октомври

В наличност от 10. октомври

Защо отнема повече време?

Защо отнема повече време? Този продукт в момента не е в наличност, но ще бъде доставен скоро. Можете да направите директна поръчка - продуктът ще ви бъде изпратен веднага след като пристигне на склад. Затворете бележката

Безплатна доставка в България над 155.00 лв..
Информация за доставка и връщане

Характеристики:

 • Лесно дозиране
 • Подпомага храносмилателната функция
 • С билки и нарязана люцерна

Арт.-№: NOF-184, Съдържание: 3 кг, EAN: 4042215008422

Описание

Конете са изложени на голям брой различни токсини, така наречените микотоксини (= гъбични токсини), чрез приема на храна. Повечето от тези токсини произхождат от метаболизма на гъбички, които или живеят заедно с фуражни треви, или се срещат като вредители (мухъл) в сено, слама или зърнени култури.

Понастоящем са описани 500 различни микотоксини, които също взаимно подсилват ефектите си. Много коне са претоварени с детоксикация на токсини и често показват храносмилателни разстройства като воднисти изпражнения, стойности на черния дроб, които се отклоняват от нормата, отслабена имунна система, белодробни заболявания, загуба на тегло, загуба на производителност, намален прием на храна, проблеми с плодовитостта, но също и неврологични разстройства със симптоми като лоша способност за езда.

Medigest се характеризира с високо съдържание на биоактивни компоненти на клетъчната стена от дрожди и млечнокисели бактерии, растителни полизахариди, функционални фибри и различни глинести минерали. Те преминават през храносмилателния тракт на коня, без да причиняват вреда. Те просто се отделят с изпражненията.

Medigest трябва да се дава заедно с концентрирания фураж. Подпомага бързото усвояване и ензимно разграждане на микотоксините в предния храносмилателен тракт. Това не позволява на токсините да увредят чревната лигавица, да се абсорбират в кръвта и да развият вредното си въздействие върху метаболизма на коня.

Препоръка за хранене:
В началото се препоръчват 40 g Medigest/ден на 100 kg живо тегло. Има смисъл дневната доза да се раздели на няколко малки дози, тъй като конете се хранят непрекъснато през целия ден. Medigest трябва да се смесва с ежедневната храна.

След подобряване на симптомите (това обикновено се случва след 3-4 дни), дозата може да се намали до 10-20 g Medigest/ден на 100 kg живо тегло.

Тип храна: хранителни добавки за коне

Състав

 • нарязана люцерна
 • ферментирали моркови
 • лецитинирано растително масло
 • екстракт от клетъчна стена на дрожди
 • водорасли
 • Екстракт от гроздови семки
 • функционални влакнини
 • Билки

Съставки

Добавки на kg

Съставки
Витамин Е3.000 мг

Технологични добавки

Съставки
Клиноптилолит E568200 г
бентонит-монморилонит E558185 г
Съставки
Суров протеин10 %
Сурови мазнини10,5 %
Сурови фибри16 %
Сурова пепел25 %
смилаема енергия3,5 мг

St.Hippolyt

Въпроси и отговори относно St.Hippolyt BrandonPlus Medigest

Получавайте специфични отговори от клиенти, които са закупили този продукт

Продуктови ревюта

Продуктови ревюта на български за St.Hippolyt BrandonPlus Medigest

Сходни продукти: