GladiatorPLUS ZELLmilieu2 за животни - Алкален концентрат

Като допълнение към GladiatorPLUS

69.96 лв.

(139.92 лв. / л, вкл. 20% ДДС. - плюс доставка)

Съдържание: 500 ml

Доставка до сряда, 19. април

В наличност от 11. април

Защо отнема повече време?

Защо отнема повече време? Този продукт в момента не е в наличност, но ще бъде доставен скоро. Можете да направите директна поръчка - продуктът ще ви бъде изпратен веднага след като пристигне на склад. Затворете бележката

Безплатна доставка до България над 155.00 лв..
Информация за доставка и връщане

Характеристики:

 • 1 x Алкална течност
 • 1 х Дрениращ прах

Арт.-№: GP-GP223, Съдържание: 500 мл, EAN: 4260176470229

Описание

ZELLmilieu2 Tier е допълнителна храна, състояща се от два оптимално допълващи се компонента за поддържане на здравословен киселинно-алкален баланс и дрениране.

Поддържайте добро настроение в тялото с ZELLmilieu2
За съжаление киселинността в тялото не е забавна. Напротив: претоварването с киселина има отрицателен ефект върху цялата телесна среда и по този начин върху основното настроение на тялото. Дългосрочната кисела телесна среда може да има фатални последици за животното. Типичните признаци на остро киселинно претоварване са: лошо представяне, мускулно напрежение, метаболитни проблеми или кожни проблеми. Причините за повишеното производство на киселина често са ежедневният стрес, като грешки при хранене и лекарства, постоянен стрес и големи физически предизвикателства.

ZELLmilieu2 – два компонента, които работят ръка за ръка
Защо ZELLmilieu2 се състои от два компонента? Балансираният киселинно-алкален баланс и функциониращ дренаж са основни изисквания за здраве и жизненост. И двете винаги са тясно свързани. Така че трикът е да се обърнем към възможно най-много необходими процеси едновременно: неутрализираме и освобождаваме киселини, свързваме и елиминираме замърсителите. Алкалната течност и дренажният прах работят оптимално ръка за ръка. Друга особеност на ZELLmilieu2: Специалният състав на дренажния прах. Със зеолит, монтморилонит, кафяви водорасли, цинк, сяра и корен от глухарче, тук е активна и множество комбинация от лечебни глини, минерали и естествени вещества, които са известни със своите токсини и свързващи замърсители свойства. Оптимална комбинация за обезкиселяване и дренаж и по този начин оптимална подкрепа за основно настроение в тялото на животното.

Препоръка за хранене

 • За алкалната течност: дневно количество в ml = телесно тегло на животното в kg x 0,4 (макс. 20 ml на ден).
  Пример: 15 кг х 0,4 = 6 мл.
 • За дрениращия прах: дневно количество в g = телесно тегло на животното в kg x 0,04 (1 мерителна лъжица = 4 g).
  Пример: 15 kg x 0,04 = 0,6 g (600 mg). За животни до 10 кг: Дневно количество = 1 щипка на 1 кг телесно тегло

Интензивно хранене:
80 дни интензивно хранене със ZELLmilieu2 (1 – 2 пъти годишно). Давайте ZELLmilieu2 ежедневно като интензивно хранене за общо 80 дни.

Експертният съвет:
Препоръчваме винаги да давате ZELLmilieu2 в комбинация с GladiatorPLUS milieu. GladiatorPLUS е източник на енергия за червата, черния дроб и имунната система. ZELLmilieu2 подкрепата за киселинно-алкален баланс и дренаж. Тази комбинация ясно се е доказала за хранене в среда и дава възможност за най-добри резултати при хранене. Започнете 80-дневното интензивно хранене със ZELLmilieu2 само на 14-ия ден след началото на интензивното хранене GladiatorPLUS.

Инструкции стъпка по стъпка:

Важно е да спазвате правилния ред при даване на продуктите.
Първо дайте алкалната течност ZELLmilieu2 и след това GladiatorPLUS и дренажния прах ZELLmilieu2.

 1. Първо дайте на вашето животно алкалната течност ZELLmilieu2. Оптимално и практично е да използвате спринцовка за перорално приложение за тази цел. Ако не е възможно да приложите алкалната течност ZELLmilieu2 през спринцовката за уста, разделете дажбата на хранене на две порции и дайте алкалната течност ZELLmilieu2 през първата половина от храната.
 2. След това дайте половината от препоръчителното дневно количество GladiatorPLUS и цялото дневно количество дренажен прах ZELLmilieu2, добре навлажнено, върху втората половина на фуража.
 3. Изчакайте поне 6-8 часа или повече и дайте втората половина от препоръчителното дневно количество GladiatorPLUS, ако можете организационно да разделите храненето GladiatorPLUS на 2 хранителни дажби дневно.

Бележки за процеса на хранене:
Алкалната течност ZELLmilieu2 се дава в една доза, в идеалния случай преди тренировка. Дневното количество се въвежда бавно в устата със спринцовка за уста или с нормалната дажба за хранене. В отделни случаи, разреждане 1:1 с вода може да подобри приемането, когато се прилага със спринцовка. Дрениращият прах ZELLmilieu2 се навлажнява и се дава над нормалната дажба за хранене.

Повече информация:

 • Дренажният прах ZELLmilieu2 е много фино смлян и следователно никога не трябва да се дава сух, а винаги добре навлажнен.
 • Дренажният прах ZELLmilieu2 не трябва да се прилага смесен с алкалната течност ZELLmilieu2.
 • Алкалната течност ZELLmilieu2 не трябва да се дава в метално корито.
 • Вкусът на алкалната течност ZELLmilieu2 в началото може да не е познат на вашия домашен любимец. Не се обезсърчавайте от евентуалното първоначално съпротивление на вашия домашен любимец и разредете алкалната течност ZELLmilieu2 с негазирана вода 1:1.
 • Възможно е също така да се дава количеството алкална течност ZELLmilieu2, като се започне с 5 ml смесени с 5 ml негазирана вода, например, и след това бавно се увеличава количеството до препоръчителното дневно количество. Почти всички животни свикват с вкуса след кратко време и след това с удоволствие приемат алкалната течност.

Съдържание:

 • Артикул №: GP223 (500 мл алкална течност + 30 г дренажен прах)
 • Артикул №: GP222 (1000 мл алкална течност + 60 г дренажен прах)
Тип храна: хранителни добавки за животни
Състав

Базови съставки под формата на течност

 • Вода (йонизирана, алкална)
 • Минерали

Базови съставки под формата на прах

 • кафяви водорасли
 • сяра
 • Корен от глухарче
Съставки

Аналитични компоненти на течна основа

Съставки
Сурова пепел0,7 %
Калций0,1 %
фосфор0,1 %
Натрий0,2 %
Съдържание на влага99 %
Съставки
клиноптилолит от седиментен произход [1]77 %
Монморилонит -илит10 %
 1. Свързващи съставки

Микроелементни съединения на прах

Съставки на кг
Глицин цинк хелат хидрат40.000 мг

Аналитични компоненти на прах

Съставки
Суров протеин0,7 %
Сурови масла и мазнини0,8 %
Сурова пепел82 %
Сурови фибри2 %
Калций2 %
Натрий1 %
Съдържание на влага5 %
GladiatorPLUS

Въпроси и отговори относно ZELLmilieu2 за животни - Алкален концентрат

Получавайте специфични отговори от клиенти, които са закупили този продукт

Продуктови ревюта

рецензии на български за GladiatorPLUS ZELLmilieu2 за животни - Алкален концентрат

Сходни продукти: