Starhorse BRIXX Gelenk Vital

Здрави стави за вашето куче

62.05 лв.

(124.10 лв. / кг, вкл. 20% ДДС. - плюс доставка)

Съдържание: 500 г

Доставка до сряда, 05. октомври

В наличност от 29. септември

Защо отнема повече време?

Защо отнема повече време? Този продукт в момента не е в наличност, но ще бъде доставен скоро. Можете да направите директна поръчка - продуктът ще ви бъде изпратен веднага след като пристигне на склад. Затворете бележката

Отстъпка за количество

 • над 2 само 58.11 лв. / Брой -6%

Безплатна доставка в България над 155.00 лв..
Информация за доставка и връщане

Характеристики:

 • Премиум храна за кучета
 • С хондроитин и глюкозамин
 • Допълнителна храна за кучета

Арт.-№: STH-STBRI, Съдържание: 500 г, EAN: 9007776000877

Описание

Хондроитинът и глюкозаминът (GAG) са най-известните хранителни вещества за ставите. В своето взаимодействие те поддържат ставния хрущял здрав и ефективен. Поради повишен стрес или при по-възрастни кучета, естественото снабдяване вече не е достатъчно и автоматично има увеличено износване на ставите. За да се възстанови хрущялът, човек неизбежно зависи от допълнителна доставка на вещества за изграждане на ставите.
С Brixx Gelenk Vital беше разработен продукт, който точно отговаря на тези изисквания. Brixx Gelenk Vital съдържа, наред с други неща, активната съставка екстракти хондроитин сулфат за желаната регенерация на хрущяла, както и глюкозамин сулфат за оптимална синовиална течност.

Хуманното отношение към животните е важно за нас:
Ние се отнасяме към производството и продажбата на нашите продукти много отговорно. Разбира се, нашите самоналожени стандарти, които далеч надхвърлят законовите изисквания, също засягат важните точки на защитата на животните и видовете. Въпреки това, за да можем да произвеждаме висококачествени и работещи продукти, не винаги е възможно да използваме суровини от животински произход. Поради тази причина суровината хондроитин, която използваме, се получава от хрущял на акула. Тези животни обаче не идват от неконтролиран див улов, а се отглеждат в обичайни развъдници за производство на месо. Хрущялният материал, останал след обработката на месото, след това се обработва допълнително за нашите цели и се използва за производството на хондроитин сулфат. Тъй като тази суровина помага много ефективно при проблеми със ставите, тази по-нататъшна обработка и използване на остатъците от клането е добро и разумно нещо.

Бележка за качество:
За да се получи абсолютно висококачествен продукт с хондроитин, е важно да се гарантира, че използваната суровина е получена изключително от хрущял на акула. Евтините суровини, които се получават например от трахеен хрущял на едър рогат добитък или свине, едва ли показват желания ефект.

Препоръка за хранене:

 • Кучета до 15 кг (1x дневно) около 7 г
 • Кучета до 25 кг (1x дневно) около 10 г
 • Кучета от 25 кг (1x дневно) около 15 г

15 г съответстват приблизително на количеството на изравнена мерителна лъжица. Мерителната лъжица е включена в продукта. Brixx Gelenk Vital се добавя към конвенционалните храни.

Състав

 • Гликозамин сулфат
 • Хондроитин сулфат
 • Екстракт от кора от върба
 • цветя от арника (смляно)
 • Малтодекстрин
 • Инулин
 • Фруктоза
 • Аромат на говеждо месо

Съставки

Добавени витамини на 100гр

Съставки
витамин C2.000 мг

Starhorse

Въпроси и отговори относно Starhorse BRIXX Gelenk Vital

Получавайте специфични отговори от клиенти, които са закупили този продукт

Продуктови ревюта

Продуктови ревюта на български за Starhorse BRIXX Gelenk Vital

1 клиентска рецензия на друг езики

5,0 от 5 звезди
5 звезди
2 (100%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

2 оценки

Все още няма рецензии на български, но 1 рецензии на друг език.


Сходни продукти: