Starhorse BRIXX Gelenk Vital

Здрави стави за вашето куче

66.00 лв.

(132.00 лв. / кг, вкл. 20% ДДС. - плюс доставка)

Съдържание: 500 г

Доставка до четвъртък, 04. януари

В наличност от 22. декември

Защо отнема повече време?

Защо отнема повече време? Този продукт в момента не е в наличност, но ще бъде доставен скоро. Можете да направите директна поръчка - продуктът ще ви бъде изпратен веднага след като пристигне на склад. Затворете бележката

Очаквана доставка след Коледа. Все още ли търсите идея за подарък? Открийте нашите подаръчни ваучери за самостоятелно разпечатване.

Безплатна доставка до България над 169.00 лв.
Повече информация за изпращането и доставката

Характеристики:

 • Премиум храна за кучета
 • С хондроитин и глюкозамин
 • Допълнителна храна за кучета

Арт.-№: STH-STBRI, Съдържание: 500 г, EAN: 9007776000877

Описание

Хондроитинът и глюкозаминът (GAG) са най-известните хранителни вещества за ставите. В своето взаимодействие те поддържат ставния хрущял здрав и ефективен. Поради повишен стрес или при по-възрастни кучета, естественото снабдяване вече не е достатъчно и автоматично има увеличено износване на ставите. За да се възстанови хрущялът, човек неизбежно зависи от допълнителна доставка на вещества за изграждане на ставите.
С Brixx Gelenk Vital беше разработен продукт, който точно отговаря на тези изисквания. Brixx Gelenk Vital съдържа, наред с други неща, активната съставка екстракти хондроитин сулфат за желаната регенерация на хрущяла, както и глюкозамин сулфат за оптимална синовиална течност.

Хуманното отношение към животните е важно за нас:
Ние се отнасяме към производството и продажбата на нашите продукти много отговорно. Разбира се, нашите самоналожени стандарти, които далеч надхвърлят законовите изисквания, също засягат важните точки на защитата на животните и видовете. Въпреки това, за да можем да произвеждаме висококачествени и работещи продукти, не винаги е възможно да използваме суровини от животински произход. Поради тази причина суровината хондроитин, която използваме, се получава от хрущял на акула. Тези животни обаче не идват от неконтролиран див улов, а се отглеждат в обичайни развъдници за производство на месо. Хрущялният материал, останал след обработката на месото, след това се обработва допълнително за нашите цели и се използва за производството на хондроитин сулфат. Тъй като тази суровина помага много ефективно при проблеми със ставите, тази по-нататъшна обработка и използване на остатъците от клането е добро и разумно нещо.

Бележка за качество:
За да се получи абсолютно висококачествен продукт с хондроитин, е важно да се гарантира, че използваната суровина е получена изключително от хрущял на акула. Евтините суровини, които се получават например от трахеен хрущял на едър рогат добитък или свине, едва ли показват желания ефект.

Препоръка за хранене:

 • Кучета до 15 кг (1x дневно) около 7 г
 • Кучета до 25 кг (1x дневно) около 10 г
 • Кучета от 25 кг (1x дневно) около 15 г

15 г съответстват приблизително на количеството на изравнена мерителна лъжица. Мерителната лъжица е включена в продукта. Brixx Gelenk Vital се добавя към конвенционалните храни.

Състав
 • Гликозамин сулфат
 • Хондроитин сулфат
 • Екстракт от кора от върба
 • цветя от арника (смляно)
 • Малтодекстрин
 • Инулин
 • Фруктоза
 • Аромат на говеждо месо
Съставки

Добавени витамини на 100гр

Съставки
витамин C2.000 мг
Starhorse

Продуктови ревюта

рецензии на български за Starhorse BRIXX Gelenk Vital

1 клиентска рецензия на друг езики

5,0 от 5 звезди
5 звезди
2 (100%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

2 оценки

Все още няма рецензии на български, но 1 рецензии на друг език.


Сходни продукти:

  Клиентите, които си купиха "BRIXX Gelenk Vital" , също така купуват: